Vegetarisk Matvecka – Dag 7

Och där har vi ätit sista måltiden under vår vegetariska matvecka. Dags för en liten utvärdering kanske? Det var ju inte svårt alls att avstå en hel vecka ifrån kött, har ju liksom inte heller gått omkring och varit sugen på kött eller något sånt liksom, inte för att jag trodde det, men ändå. Detta var nog i alla fall vad jag behövde för att få igång matlagningslusten igen. Vi äter ju vanligtvis vegetarisk mat regelbundet men att just sätta stämpel på att vi endast skulle äta vegetariskt var ju lite spännande haha.
Men jag valde att avsluta denna vecka med en av de godaste saker som finns, pankopanerad halloumiburgare. Halloumiburgare är min favoritburgare, finns inget godare asså! Jag har ju nämt pankopanering tidigare här så ni vet säkert vad det innebär. Och rekommenderar verkligen att panera halloumiost, såååå gott! I och för sig så är det mycket som är gott när det är pankopanerat haha.
img_1554.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>