Veckans lista

1. Veckans mående
– Förlåt men nu ska jag vara brutalt ärlig, jag fick typ mens i måndags och har hela veckan varit en annan människa. Jättenegativ emot allt, grinat flera gånger och bara velat ligga hemma. Har någon frågat mig om jag vill göra nåt har jag direkt satt ner foten NEJ. Jag fattar inte ens själv. Jag hoppas att jag blir mig själv snart, för så här kan jag inte hålla på haha.

2. Veckans bästa
– Midsommar får väl det bli.
Foto 2018-06-24 16 47 063. Veckans sämsta
– Ja den här är ju inte så svår, mitt himla humör.

4. Veckans bästa look
– Får väl säga midsommar-outfiten där, jag hade mina favoritbyxor och en rosa topp till det. Inte en typisk midsommar-outfit i mina ögon, men det var ju rätt kallt. Eftersom jag inte var så nöjd så tog jag inga bilder på den.

5. Veckans godaste måltid
– Asså varför tog jag inte kort på det jag åt till middag idag. Hittade sötpotatis-strips på affären häromdagen som var såååå goda, dem åt vi idag tillsammans med fläskkarre och bea-sås. Ska lätt köpa dem fler gånger, lite dyrare än vanliga pommes men ändå värt de extra kronorna.

6. Veckans låt
– Chris Kläfford – Sober
YouTube Preview Image

7. Veckans oväntade
– mitt bajshumör. Slog till mig som en käftsmäll, och där låg jag. Haha.

8. Planer för kommande vecka
– Den här veckan är rätt oklar, jag ska på möte på tisdag på bemanningsenheten inom vård & omsorg. Förhoppningsvis kommer dem ge mig arbetstimmar. Så kanske ska jag jobba, kanske måste jag hitta arbetstimmar nån annanstans, och så kanske jag är himla massa ledig då. Men jag måste börja jobba, helst igår.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>