Typ värsta dagen på länge

Jag vaknade i morse med sjukaste kramperna i magen, mådde illa och kallsvettades. Usch säger jag bara. Det var så länge sen jag hade besvär av min magkatarr så jag hade ju i stort sett glömt av hur jag brukar hantera sådana situationer. Så här illa har jag inte haft det sen början på 2017.. Jag har pendlat mellan att ligga i sängen och sova eller vilat på soffan hela dagen, blir ju alltid så trött och har fått i mig en liten skål med yoghurt bara. Åh, jag är så trött på livet idag haha, vill bara vakna upp till en ny dag i morgon och må bättre, vill ju inte känna mig dålig nu i helgen!

Nu har jag tagit täcket till soffan och ska ligga här resten av kvällen, M ska ju snart lägga sig å vila i sängen och vill ju inte störa honom så jag tar soffan fram tills läggdags. Ska försöka äta något också, endast lättsmälta, laktos- och glutenfritt äter jag såna här dagar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>