Tillbaka

Hej på er! Det var inte igår nej, snarare över två veckor sedan men det har varit en behövlig paus. Det har varit hektiskt och mycket sjukdom på det och jag har känt att jag behövt prioritera annat och sedan behövde jag även en liten paus. Har inte ens uppdaterat instagram liksom. Men nu har jag bestämt mig för att kliva tillbaka hit in och målet är samma uppdatering som innan.

Jag tänkte börja min återkomst (haha) med att visa er senaste tillskottet i mitt hem. Jag pratade på i slutet av mars att jag fått dille på blommor, och det håller i sig fortfarande, om inte har det blivit värre haha, har hur mycket planer som helst på växter överallt, men jag tar lite i taget. Och i och med alla växter har jag införskaffat mig en piedestal. Den hittades på en Second Hand-butik och jag har nu spenderat två eftermiddagar med att fixa till den och måla den vit. Det blev riktigt bra och just nu står den i vårt ”kontor”, a.k.a M’s datahörna/man cave haha. Hade dock velat ha en större kruka till Monsteran, vi får väl se om jag hittar nån.
Foto 2018-04-26 17 25 00

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>