The Power of Makeup

Detta med att sminka sig kan ju bli en het diskussion. Varför man sminkar sig, hur man sminkar sig osv. Och har ni någon gång reflekterat över varför och hur ni sminkar er?
Smink kan ju vara så mycket mer än bara ”spackel”. Det kan vara ett sätt att få utlopp för sin kreativitet, att framhäva sina ansiktsdrag eller bara ha roligt.
Jag sminkar mig för att det är roligt, alltså själva stunden man sitter ner och målar. Oftast. Jag ska inte dölja det faktum att jag även sminkar mig för att känna mig snyggare ibland, men jag trivs även utan smink också.
Man kan göra så mycket, tänk er en blank canvastavla som bara väntar på att få färg.

Som ni ser nedan har jag sminkat halva ansiktet, en full face-makeup fast på halva ansiktet. Och ni kanske ser lite vad smink faktiskt kan göra, man formar ansiktet, ger ögonen ett djup, framhäver kindbenen samt ger läpparna en fylligare look. Och det är detta jag älskar med smink, man kan göra så mycket. Det handlar bara om kreativitet.

Med detta vill jag ju självklart inte uppmana att man är snyggare med smink, för det viktigaste av allt är ju ändå att älska sig själv till fullo utan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>