Såna här dagar

Dagar som denna trivs jag verkligen i min nya stad. När vädret är bra och man har bra sällskap, och även njuter hemma med kärleken.

Har idag umgåtts med Emelie & Luckie som varit på besök. Vi tog oss först en promenad till Örnäs då jag tänkte att vi skulle käka glass där, men dom hade inte öppnat ännu, men vi satte oss i skuggan och njöt lite av utsikten mot Vänern ett tag innan vi gick tillbaka mot stan och köpte glass där istället. Sen så satt vi i stort sett och tjötade bara i flera timmar innan Emelie & Luckie åkte hem igen. Så gick jag hem och slängde ihop en middag, kollade på 90 Days to Wed med M och sedan blev det duschen innan jag intog soffläge för resten av kvällen. Kikar nu på youtube lite men det dröjer nog inte jättelänge tills jag ska lägga mig, är sååå trött!

Men vi hörs mer i morgon, god natt <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>