Pre-midsummer fix

Hej på er och trevlig helg! Gött att helgen kom lite tidigare denna vecka, och jag ser sååå mycket framemot att fira midsommar i morgon. Idag har jag pysslat med diverse saker, veckohandlat med M, inhandlat alkoholhaltiga drycker inför i morgon, tvättat kläder, lockat håret och planterat sticklingar. Och nu pustar jag i soffan typ. Måste varva ner och chilla nu så jag kan somna i hyfsad tid. Har verkligen inte sovmorgon i morgon, och jag vill alltid vara väl utvilad om jag vet att jag ska dricka. Klockan elva i morgon förmiddag måste jag vara färdig och så ska vi åka ut till M’s morföräldrar och börja Midsommar där. Jag minns så väl hur mycket jag älskade att vara där förra året så ser verkligen framemot det. Där ska vi äta midsommarlunch, säkert dansa runt midsommarstången och diverse andra aktiviteter. Och snaps! När kvällen närmar sig ska vi vidare till lite kompisar och hänga där. På samma ställe som förra året, och det var ju kul, så även det ser jag framemot.

Så nu laddar jag inför i morgon, tagit mig en liten öl och kollar på SKAM. Säkert tredje eller fjärde gången jag ser den serien, men tröttnar aldrig haha. Gubben spelar dataspel med sina polare, så ingen lugn och ro inte,. jag kommer nog aldrig förstå det där hahaha.

Men nu ska jag önska er en trevlig midsommar. Är inte säker på att jag hinner uppdatera något i morgon, men annars hörs vi på lördag!
Foto 2018-06-21 21 04 27

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>