Nytt ifrån Mio!

Jag nämnde ju i söndags att vi var på Mio i helgen och handlade lite nytt och jag tänkte att jag nu skulle visa vad vi köpte. Hade ju som sagt kupongen med 300 kr rabatt om man handlade för 600 kr så köpte lite onödiga saker som man vill ha men kanske vanligen inte hade lagt ner pengarna på!

Först så köpte vi en Dorre Fruktskål i koppar. Jag har tittat på den sååå många gånger men tycker att det är dyrt att lägga 249 kr på en fruktskål. Nu var det halva priset först och främst, så då fick det bli den! Sedan köpte vi ett nytt kuddfodral, har nämligen länge velat ha ett ljusrosa kuddfodral så nu blev det ett sådant. Sedan köpte vi lite nya muggar och två skålar med den där mönstret jag älskar. Men det som jag är mest nöjd över, det är den nya Ring Ljusstaken vi köpte, har sett såna flera gånger och tycker dem är sååå fina och nu äntligen har jag en! Ångrar dock lite att jag inte köpte en till fast en sån där man hänger.. Men när vi sedan plockat åt oss det vi ska ha så låg summan på 599 kr.. Alltså 1 krona mindre för att få rabatten, så då fick det blir ett doftljus också! Jag hade ett likadant hemma men det skadar ju inte att ha två, de lär ju ta slut nångång ju.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>