Nivea MicellAIR

Inlägget är i samarbete med Nivea & Buzzador

Jag har nu i ca en veckas tid testat en ny hudvårdsprodukt, en rengöring till ansiktet. Via Buzzador har jag nämligen fått hem Niveas nya MicellAIR Cleansing Water.

NIVEA MicellAIR Cleansing Water innehåller molekyler som likt magneter drar till sig smuts så att huden rengörs effektivt utan att torkas ut. Med några lätta drag med en bomullspad blir ansiktet rent från make-up och orenheter som samlats på huden. Produkten passar lika bra att använda på morgonen som efter festen eller för att fräscha upp mellan olika aktiviteter under dagen. Resultatet är en hud som får andas och en ren, fräsch och återfuktad känsla. Rengöringsvatten passar för alla hudtyper, även för känslig hud.”

Jag har sedan första stund älskat denna produkt. Den är riktigt bra på att ta bort smink, även fast det inte dennes huvudsyfte i min hudvårdsrutin, men jag har givetvis testat det eftersom att den utger sig för att vara en bra sminkborttagare. Och det stämmer riktigt bra. Men det som gör att jag älskar Nivea MicellAIR är för att den inte torkar ut huden när den rengör. Det flesta ansiktsvatten jag testat gör alltid att min hud känns stram direkt efter när den torkat in vilket gör att jag i panik slänger på en ansiktskräm, för jag MÅSTE ha fukt. Men med MicellAIR så blir det inte så. Jag känner mig fräsch och inte torr överhuvudtaget. Jag glömde till och med nattkrämen en kväll när jag testade den. Den rengör väldigt bra, lugnar huden och återfuktar bra.
DSC_0799ed

För min del har annars Nivea MicellAIR blivit en del av min morgonrutin. Varje morgon innan jag tar dagkräm eller sminkar mig så rengör jag ansiktet med denna produkt. Nu när det har varit så varmt så skippar jag ju sminket de flesta dagarna och då känns den här så skön på morgonen, för jag känner mig fräschare med denna än med vad jag tidigare använde mig av på morgonen.

Så, som ni kanske förstår rekommenderar jag verkligen denna produkt. Så håll utkik efter denna i butik!

#MicellAIRBuzz #LovedByMakeUpArtists
#NIVEAsverige #Buzzador

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>