Mina favoritborstar

Kan man ha för många sminkborstar? Nää, det går ju alltid åt, och har man bra borstar är det roligare att sminka sig och det blir även bättre. Så idag tänkte jag dela med mig av mina favoritborstar.

Majoriteten av mina borstar kommer ifrån Real Techniques, jag älskar verkligen dem. För det första så är det bra kvalité, och de är gjorda av syntethår, alltså inte äkta hår vilket jag föredrar. Bara man tar hand om de borstarna så håller de i flera år. Något jag är mindre stolt över, är den svarta fluffiga borsten ni ser på bilden, jag älskar den borsten för att blanda ut ögonskuggor, men tyvärr kommer den ifrån Sigma, vilket innebär att den har äkta hår.. ifrån djur.. Men jag har inte hittat en bättre blending-borste så tyvärr använder jag den i stort sett hela tiden.
Men ah, mina favoritborstar då:
Powder Brush ifrån RT – ääälskar att den är så stort, för då kan man lätta borsta bort överflödigt löspuder.
Blush Brush ifrån RT – det är något speciellt med den borsten. oavsett hur pigmenterat rouget är så blir det aldrig för mycket med den där borsten, den blandar liksom ut färgen av sig själv.
Contour Brush ifrån RT
Base Shadow Brush ifrån RT – Använder typ dagligen för att lägga ögonskugga i globlinjen, och så är den rätt bra på att blanda också.
Taperad Blending Brush E20 ifrån Sigma – Bästa när det kommer till att blenda ögonskuggor.
Och sist då, typ allas favorit
Beauty Blender – Asså ALLA måste ha en beauty blender, den är ju grym när det kommer till flytande produkter. Och jag lägger även löspuder med den.

Har ni någon sån där borste som ni verkligen alltid måste använda er av?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>