Min födelsedag!

Äntligen har jag tid att sätta mig ner och skriva lite inlägg. Det blev lite av en fullspäckad helg. Jag fyllde som sagt år igår och hade en mysig, egentligen rätt så lugn dag hemma. M kom in på morgonen och sjöng för mig, och hade paket. Och han gjorde fullträff, jag fick precis vad jag önskat mig! Nämligen ett drinkbord med vinhyllor ifrån VidaXL. Jag har kollat på den så länge och nu äntligen står den hemma hos oss, jag är så nöjd.

DSC_0613edNu är planen att införskaffa en fin kruka i koppar, och sedan en liten bok med drinkar så är det komplett sen!

I alla fall, morgonen bestod av chill i soffan, som alla lördagsmorgnar hel enkelt. Sedan fixade jag mig och så tog jag M en tur ut i det fina vädret. När vi kom drack vi kaffe, spelade lite kort och tog det lugnt. Jag hade sedan bestämt middag, Halloumiburgare. Halloumi är det bästa jag vet just nu så det blev burgare med pepper jack-ost och bacon, det var såå gött haha. Stora delar av kvällen spenderade vi med att spela sällskapsspel, drack lite vin och så. Det blev en bra födelsedag säger jag bara.

DSC_0606ed DSC_0609ed

 

Idag har vi haft födelsedagskalas. Mer om det i morgon, jag är helt slut och känner inte att jag orkar skriva om det nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>