Lördag

Idag har det varit en mycket bra dag! Började dagen med att plocka i ordning här hemma, och fotade lite bilder. Sedan bakade jag kladdkaka så vi får gottefika denna helgen. Det blev riktigt bra och M var mycket nöjd haha. Efter fikan lite senare så gjorde vi något vi planerat läääänge. Idag har vi börjat övningsköra! Det har blivit lite förseningar med detta men idag övningskörde jag för första gången på ett och ett halvt år. Helt sjukt att vissa saker fortfarande satt, typ dragläget och parera gas och koppling. Det trodde jag inte! Så vi var på en stor parkering och körde lite men valde rätt så fort att åka vidare till industriområdet så att jag där fick köra på en riktig väg. Eftersom att det är helg så var det ju inte många bilar där alls, såg väl fyra stycken totalt tror jag. Så körde lite fram och tillbaka på en väg där, övade på att växla, svänga in på en parkering, svänga ut därifrån. Det var faktiskt riktigt roligt. M var förvånad över hur bra det gick, det var ju i och för sig jag med haha. Jag vill så ju gärna ha körkort men jag har inte råd ännu men fram tills dess vill jag ju lära mig att köra så jag i alla fall kan köra när vi ska åka någonstans. Jag vill liksom klara av såna enkla saker som att köra när vi ska handla till exempel. Och tillslut kunna köra långsträckor, som typ när man ska hälsa på familjen eller så. Vore så roligt känner jag. Jag är i alla fall riktigt nöjd över min prestation idag, kändes liksom riktigt bra efteråt.

När vi kom hem lagade jag middag och nu tar jag det lugnt i soffan. Fotade lägenheten tidigare idag så att ni kan få se den men det blev såååå många bilder så tar så lång tid att redigera dem. Men till veckan kommer de upp, det lovar jag! Så jag ska fortsätta redigera och gå igenom vilka bilder jag vill ha och sedan blir det bara soffmys för kvällen.
Foto 2018-08-18 13 03 16 Foto 2018-08-18 13 56 05Kan förövrigt rekommendera att istället för att bröa kladdkake-formen, ha i havregryn! Det blev jättegott!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>