Kalajs

Igår var nog en av de bästa dagarna på länge. Jag är så tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv och som kom för att fira mig. Jag gick upp klockan sju för att förbereda allting, två tårtor skulle monteras och dekoreras och så sedan en massa andra saker skulle också förberedas. Och jag blev klar med 45 minuters marginal. Jag hatar att stressa, klarar typ inte av det så därför valde jag att hellre gå upp tidigt och inte känna någon press.

Men alla som jag ville ha där kom. Vilket var roligt. Viktigast för mig var att få tid att umgås med min familj, och det fick jag. Sedan fick jag fina presenter och fina blommor. Jag kände mig väldigt nöjd när alla sedan åkt hem.
Däremot har vi sjukt mycket fika och tårta över. Jag hade gjort två tårtor då jag var rädd att det inte skulle räcka, vi var nämligen 16 personer här hemma. Men det slutade med att vi hade en hel tårta över. Och en massa annat fika på det också.. Haha. Så vi lär väl äta en del tårta nu i dagarna skulle jag tro då. Att ta kort och fota igår var dock inget som fanns i mina tankar, jag var helt enkelt för upptagen med allt annat, tur i oturen då att det fanns en helt orörd tårta i kylen så ni kan få se vad jag slet med under söndagsmorgonen haha! DSC_0619ed DSC_0624ed DSC_0621ed

 

28 tulpaner, en annan blomma, ett presentkort, en chokladask och lite pengar skrapade jag ihop igår. Nu är presenter ingenting jag förväntar mig eller kräver av mina gäster men det är ju kul ändå. Ska unna mig nåt kul nu tänkte jag :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>