Jag har klippt mig!

Idag har jag äntligen besökt frisören. Har inte klippt mig professionellt sedan hösten 2015.. haha. Men idag blev det drop-in på en salong här i Åmål för att fräscha till burret lite och jag är mer än nöjd! Jag ville ha en lång bob (kortare där bak och längre där fram) med lite uppklippt så att jag faktiskt har en frisyr fast håret bara hänger utsläppt och det fick jag. Frisören förstod precis hur jag ville ha det och kom med lite input för det som skulle passa bäst för mitt otroligt tjocka hår men nu kan jag alltså ha mitt hår ”ofixat” och det är ändå något mer än bara tjocka längder som hänger! Jag tänkte att frisören skulle få en chock pga tjockt, dåligt hår men hon sa faktiskt att det var i förvånansvärt bra kvalité. Det var i alla fall riktigt skönt att få sitta i frisörstolen, få håret tvättat (även fast alla produkter antagligen strider emot balsammetoden) och klippt och även tips på hur jag kan sköta mitt hår bättre. Tack min älskling för namnsdagspresent <3
Så här blev det:
Foto 2018-05-21 13 17 51ed

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>