Happy friday

Hej och trevlig helg på er! Fast så trevlig kommer inte vår helg bli, idag blir det en bra helg-dag men resten av helgen ska vi flyttstäda den gamla lägenheten. M’s mamma ska hjälpa till så förhoppningsvis går det rätt så smidigt men ser inte framemot det alltså.. Och sedan har vi ju även bott här en vecka så det är dags att städa här med, men jag tänker inte plocka fram dammsugaren förrän vi städat färdigt den gamla lägenheten, annars kommer det bara ta emot hela helgen..

Jag sitter i soffan och nu dricker morgon/förmiddags kaffe. Spar på morgonkaffet så långt in på förmiddagen som möjligt för känner att efter M’s semester (då vi druckit massa kaffe) suger det i koffein-tarmen mer än vanligt haha. Ska snart plocka i ordning lite här hemma, och sedan ska jag gå ner mot stan för att möta Emelie som kommer hit en stund idag. Och när hon åker hem ska jag briljera ett tag i köket! En fredag i rätt anda det vill säga.

Vet ni förresten, igår i tvätten hittade jag en tisha jag aldrig sett. Tar upp den och visar M, frågar om det är hans, varpå han säger ”ja jag hittade den längst in i garderoben, tänkte kolla om det passade”. Denna tisha satte tajtare på honom än den fodralklänningen jag spar på IFALL den någon gång kommer sitta bättre så den där tishan fick flytta in i min garderob. Tyckte den var riktigt nice, och jag älskar ju att blanda casual t-shirts med typ kjolar och sånt!
Foto 2018-08-10 11 01 02

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>