Hallsberg

Lyckad dag det blev igår, lång bilresa dock men vi hade väldigt roligt ändå. Kollade in Björns nya lägenhet, och det kommer bli jättebra tror jag, planerade hur han kan möblera och så och sedan var vi på Dollarstore och kikade och sist drog vi till Marieberg Galleria. Åh där skulle jag kunna spendera en hel dag, lätt alltså! Så dit blir ett måste att åka när vi i framtiden ska hälsa på Björn. Men vi var där en timme innan stängning så vi käkade bara och sen åkte vi hem, det tog ju som sagt lite tid så. Jag var hemma typ kvart över nio igår kväll, så då tog jag det bara lugnt innan jag gick och la mig.

Idag är det fredag, jag sitter i soffan med morgonkaffet och planerar upp min dag. Jag jämför mitt planerande med en sim. I mitt huvud planerar jag upp min dag steg för steg och jag är inte öppen för förändringar, utan då måste jag göra om all planering typ. Jag vet, jag är knäpp. Men det är sån jag är. Det vanliga morgonchillet (kan man ens skriva så?!) står först på planeringen, sen plugga ca två timmar innan jag ska fixa mig och sedan plocka i ordning i lägenheten inför helgen. Sedan blir de nog att ta det lugnt innan jag ska börja med middagen, och ikväll blir det bara vanligt fredagsmys, inga konstigheter!
Ha en bra helg allihopa :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>