Gammelrosa

När det kommer till inredning så är jag egentligen ganska färglös. Jag gillar vitt, svart, grått och koppar. Kanske en och en annan rosa liten detalj får vara med annars är det ganska färglöst. Men sedan ett tag tillbaka har jag funderat över att ta in mer färg via gardinerna och då var gammelrosa ett självklart val för mig. Jag var lite nervös över färgvalet då jag bor med en karl som kanske inte hade gillat det, men som tur är ger han mig fria händer, i alla fall de flesta gångerna. Att inreda vårt hem och hålla det fint är något jag jobbar hårt med varje dag så han hade väl kanske inget annat val än att inte säga emot haha. Men nu hänger mina nya gammelrosa gardiner på plats. Det var väldigt svårt att fånga dem på bild då det är motljus, och sedan är dessa väldigt tunna så återigen där jobbar med motljuset.
Jag är i alla fall otroligt nöjd över resultatet. Hela rummet ser liksom varmare ut, eller hur man nu ska säga.. Så det blev riktigt bra. Ser ni förresten vår nya taklampa? Den vi hade innan hade M sedan tidigare men nu har vi hängt upp min gamla lampa (eller gamla, och gamla..). Den har legat i förrådet hos mina föräldrar senaste året och dem tog med den sist när de var på besök. Det blev också sååå mycket bättre, vit lampa med koppar på insidan.
DSC_0625ed DSC_0626edNu är planen att jag ska fixa mig lite och sedan greja lite här hemma, har lite smådetaljer som jag vill fixa nu när både lampan och gardinerna är på plats för att helhetskänslan ska bli liiite bättre. Sen tänkte jag försöka övertala M att åka till Mio, ska nog köpa de där piedestalerna som jag visade, och då får vi ju även åka och införskaffa någon ny blomma haha. Annars blir det hemma-fredagsmys i vanlig ordning, det är ju premiär av Let’s Dance ikväll och jag kan nog inte hålla mig ifrån det tror jag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>