Cykeltur

I förmiddags tog vi en premiärtur med Berit, min cykel alltså. Jag har inte cyklat sedan början på 2017 så det var dags att testa cykeln så vi vet om det är något som behöver göras men det verkar som att den enda som behövs är att smörja kedjan som har rostat. Vilken tur! Men vi tog en liten cykeltur ut till ett bostadsområde uppe på en kulle i utkanten av stan och sen cyklade vi hem. Lagom tur för mig som inte cyklat på länge, det blev ju lite flåsigt om man säger så haha.
När vi kom hem fikade vi lite mer av den där kladdkakan jag gjorde igår och sedan städade jag lägenheten. Inte för att det är stökigt eller smutsigt men städar man ofta blir det inte lika mycket och då går det fortare, dammtorkade på lite ytor och sedan drog ett varv med dammsugaren i hela lägenheten. Skönt att det är gjort i alla fall, så dyker det inte upp några dammtussar denna veckan heller!
Sedan var det middagsdags, fick bli rätt tidig middag idag då M ska jobba övertid och börjar redan klockan 21, och han ska ju hinna sova. Så middagen är avklarad och nu inväntar jag att min tvättid ska dra igång, ska köra några maskiner nu ikväll och när M drar till jobbet ska jag bege mig mot stationen för att möta Emelie, hon ska sova här i natt för att underlätta hennes morgondag! Och eftersom att M jobbar så kan vi ha myskväll bara jag och hon, såå bra! Emelie blir ju även den första som får sova i vårt gästrum, så ska fixa lite där inne så det blir lite mysigt, om det går.. saknar lite möbler ännu haha.

Foto 2018-08-19 10 41 54 Foto 2018-08-19 11 13 12

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>