Butterflies

Och så blev det helg igen. Jag fick börja denna fredag med att gå upp vid åtta, hade ett viktigt telefonsamtal att göra och jag är så tät i näsan på morgonen, alltså helt tät, kanske inte andas alls igenom näsan direkt när jag vaknar och eftersom jag behövde ringa på förmiddagen så fick jag kliva upp tidigare än vad jag vanligtvis gör på fredagar.. Men redan strax efter nio ringde det i telefonen och det blev avklarat tidigare än planerat, men med en tät bexx haha. Vad samtalet handlade om får ni nog veta snart men inte ännu då det inte är 100% spikat ännu. Men efter det tog jag helg haha. Låg på soffan ett tag innan jag gjorde mig i ordning och nu har jag precis torkat av utemöblerna igen, städar nog av möblerna på balkongen varannan dag på grund av all frömjöl som hamnar på dem och vädret verkar fint idag så kan nog bli en fika på balkongen sen skulle jag tro. Den här helgen som vi har framför oss kommer nog bli lugn, har inga riktiga planer, bara lite småsaker jag tänkt göra hemma, men kan ju vara skönt att inte ha hela helgen spikad heller. Vad ska ni göra i helgen, har ni några planer?

När jag ändå sitter här så måste jag visa er dekorationen jag hittat till mitt ormhassel. När jag visade er det så nämnde jag att jag letade dekoration, har ju tänkt säsongsanpassa dekoren och Emelie hade fjärilar hemma som jag fick av henne! Dom var egentligen i guld men jag sprayade dem i koppar för att dem skulle passa bättre här hemma och det blev jättebra tycker jag!
Foto 2018-05-18 11 15 26ed

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>