Bubblizz Pannacotta

Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på Bubblizz Pannacottan jag gjorde för ett litet tag sedan. Det är en väldigt söt och mäktig dessert men riktigt god för godisälskaren! Och så är det faktiskt väldigt lätt att göra den och det kräver endast 3 ingredienser.

Det man behöver är:
5 dl grädde
1 dl socker
ca 150 gram bubblizz

Det man behöver göra först är att klippa Bubblizzen så att man får två högar, en med blå bitar och en med rosa. Mitt delen kan vara lite blandad rosa och blå så man får vara noga med att man klipper bort den också. Det ska vara 50 gram av varje färg sen.
Sedan börjar man man att göra den blå delen. Då kokar man upp de blåa godisarna tillsammans med hälften av grädden och hälften av sockret till en slät blandning. Sedan häller man i blandningen i fyra glas, ställer in i kylen i 2-3 timmar.
Sedan gör man den rosa delen. Då kokar man upp de rosa godisarna tillsammans med resten av grädden och sockret och häller sedan över den blåa blandningen i glaset. Sedan låter man detta stå i kylen i minst 2-3 timmar men det gör ingenting om det står längre. Detta är alltså en bra dessert om man behöver förbereda något i god tid!
Vill man ha fina starka färger får man även använda sig av karamellfärg, men jag skippade det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>