Bexx Tipsar – Refunder

Inlägget i samarbete med Refunder & Buzzador

Har ni hört talas om Refunder.se? Jag har just nu tillsammans med Buzzador ett samarbete med dem för att få testa deras tjänst och jag måste säga att jag verkligen fallit tycke för de också. Jag hade hört talas om Refunder tidigare men aldrig riktigt fått tummen ur själv för att testa. Refunder är alltså en Cashbacksite vilket alltså innebär att man kan få återbäring på det man handlar på nätet. Refunder har en knapp, alltså ett tillägg man lägger till i sin webbläsare så blir man direkt kopplad till Refunder när man går in på olika webbshoppar (förutsett att den webbshoppen samarbetar med Refunder givetvis, men oroa dig inte, det finns huuuuuur många som helst) vilket gör det så lätt att tjäna pengar samtidigt som man shoppar. De olika webbshopparna som är kopplade med Refunder har olika procentsatser som man får tillbaka i återbäring när man genomfört ett köp. Så samlar man sedan sin återbäring och när man kommit upp i 100kr så kan man föra över de pengarna till sitt bankkonto! Så smart!

Jag har använt Refunder ett antal gånger nu, köpte bland annat mina gammelrosa gardiner ifrån YayDay via Refunder och ska jag i framtiden boka hotell kommer jag att gå via Hotels.com för att även där få återbäring. Alla summor, oavsett hur stora eller små får man återbäring på. Såg även häromdagen att Refunder är kopplade till olika apotek, så ska passa på att tjäna lite pengar på allergimediciner nu framöver också! Ni borde verkligen gå in och kika över utbudet på alla butiker som finns.
ladda nedVill ni testa Refunder så kan ni använda er av min länk HÄR. Då får både du och jag 50 kr i bonus när du genomfört ditt första köp som överstiger 100 kr! Och det kostar absolut ingenting att vara medlem.

#Refunder2018Buzz #Refunder #Buzzador
Inlägget innehåller Affiliate-länkar. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>