Bad day

Juni bjuder verkligen inte på sina bästa sida, återigen skriver jag här att jag inte uppdaterade igår på grund av att jag hade en dålig dag. Men igår berodde det faktiskt på andra saker, asså skriver man ut på sin blogg att man hade en dålig dag pga mens eller haha. Jag var en bitterfiffi hela dagen, klev inte ens ur pyjamasbyxorna och ville bara ligga på soffan och typ äta hela dagen.. SUCK. Bästa på hela dagen var däremot när M kommer in i vardagsrummet med kakburken och säger ”du ser ut som någon som hade velat ha lite kakor..” åh, bästa killen ju.

Idag är det bättre, jag har klivit ur pyjamasbyxorna och känner att det kommer bli en bättre dag i alla fall. Ser framemot att laga middag idag, ska testa laga en japansk maträtt, vi får väl se hur det går haha. Men tror det kommer bli gott i alla fall. Men annars är det bara hemma-mode idag tror jag, lugn och ro helt enkelt.
images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>