Apartment Tour – Vardagsrummet

Här kommer sista delen av min apartment tour! Till lägenheten finns även en stor balkong men jag väljer att inte visa den just nu då den är ganska tom, nästa vår ska den fixas och göra i ordning och köpa nya utemöbler och sånt, så då kommer jag visa den.
Men nu är det dags att visa vardagsrummet! I detta rum ska vi få nya tapeter framöver då det på en av kortväggarna var borta mycket tapet efter att det suttit något där. Vi har dolt det med en stor tavla som nu ser lite malplacerad ut, men den tavlan kommer få hänga där tills vi fått nya tapeter, för det var inte vackert alltså.. haha.

vardagsrum1

Så när man kommer ifrån hallen och är på väg mot vardagsrummet så ser det ut så här!

vardagsrum2 vardagsrum4 vardagsrum3

Och här har vi vår TV och sedan vår soffa. Vi har soffan Nevada ifrån Mio och soffbordet Dokkedal ifrån Jysk. Vi kommer dock att byta soffbord framöver då detta bord fick lite stryk i flytten. Jag förstår inte hur det kunde gå till men varje kant har blivit mosade typ, och även på massa andra ställen blev det jättefult. Inget som syns på jättelångt håll, men jag blev rätt besviken när jag såg det. Vad det blir för soffbord nästa gång är oklart, jag velar varje dag haha. Så jag lär väl visa upp ett antal olika till M så får han välja mellan dem kanske..

vardagsrum7

Denna skönhet förtjänade en egen bild. Variegerad Paraplyaralia, en av mina drömväxter är nu i min ägo. Jag är så sjukt nöjd!

vardagsrum8

Den stora postern har jag gjort själv men de andra kommer ifrån Desenio. Älskar den lilla It started with a swipe, syftar alltså på mig på och M. Vi träffades ju på en dejtingapp.

vardagsrum11

Soffbordet, jag har sååå svårt att bestämma mig hur jag vill ha det på. Men just denna vecka ser det ut så här, nästa vecka kanske det ser ut på ett helt annat sätt.

vardagsrum9 vardagsrum10 vardagsrum12

Givetvis har jag massor med växter i vardagsrummet! Ampeln har jag gjort själv, tycker ju om att pyssla och sånt och att knyta amplar är väldigt roligt tycker jag! Är även svag för svarta krukor som ni kanske ser, gärna olika sorter, storlekar och former, tycker det blir lite charmigt! Men bryter av här och där med en och annan lerkruka!

vardagsrum5 vardagsrum6Och så skänken, den får vi inte glömma. Jag är egentligen ingen person som gillar trä i min inredning, men just denna skänk har jag inga problem med faktiskt. Men den rymmer ju väldigt mycket också.

Ja ni, där var hela vår lägenhet. Och som ni märkt är det lite saker som ska göras och renoveras och min plan är ju givetvis att låta er följa med det också. Vi vet inte ännu när hyresbolaget kommer börja renovera, de låg två månader efter i planering INNAN semestern, så i vinter då kanske. Vi får eventuellt förtur på köket eftersom det varit brand men resten lär nog dröja. Och sedan har ju vi även själva en del saker att fixa, och saker som ska införskaffas, men vi har liksom inte möjlighet att göra allt på en gång och sen vill man ju inte köpa första bästa utan kolla runt så man verkligen hittar rätt sak. Men åh vad vi trivs ändå här <3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Apartment Tour – Vardagsrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>