Apartment Tour – Köket

Idag har det dags för att visa är köket, husets hjärta haha. Jag trivs så bra i detta kök, det är rymligare först och främst, ljusare och jaa, lite bättre. Här inne ska det renoveras lite gran däremot. Det var nämligen en brand här inne några veckor innan vi flyttade in, fläkten var igen täppt och det något hände så taket som ska vara vitt är jättesmutsigt efter rök och sot, så taket ska målas om och nya tapeter ska in, någon vägg ska målas och skåpluckor ska lackas om. Några luckor måste bytas till och med men de flesta lär väl bara lackas om.
kök1Så, så här ser det ut när man kliver in i köket ifrån hallen.

kök6

Spisen. Åh vad jag hatar glashällen än så länge. Tidigare hyresgäster har inte riktigt fattat hur man ska rengöra en glashäll och jag som är väldigt pedant vill bara ha en fin, ren, glänsande häll. Men är inte riktigt där ännu, kan säkert stå en timme till och skrapa gammalt fastbränt skit. En dag så kommer den va riktigt fin den där, en dag.. haha

kök2 kök3

Kaffehörnan. Hittade en jättefin fika-bricka ifrån Different Design på Returen häromveckan. Har ju några detaljer ifrån Different Design sedan tidigare så blev väldigt nöjd.

kök4

Detta utrymme här i köket tycker jag väldigt mycket om. Älskade att vi fick plats med en av byråerna vi hade så att vi både fick mer förvaring men även yta att ställa tråkiga saker som typ micron. Är lite inne på att ställa en lagerhylla här istället, tror det hade varit snyggt men byrån var ju även väldigt bra. Samt att det var något vi hade från början.

kök5Och så fönstret. Detta blev ganska oplanerat mitt växt-fönster, alltså fönstret för sticklingar och sånt. Och hittills funkar det bra. Vi får väl se när det kommer vuxna växter dit.

Så jaa, detta var alltså vårat kök. Det är ju inte jättestort men det finns all plats man behöver i alla fall! I morgon går vi nog vidare mot vårat matrum!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>