Apartment Tour – Hallen

Hej på er! Jag tänkte börja att visa min lägenhet idag! Har funderat fram och tillbaka vilket sätt som blir bäst och har kommit fram till att ta ett rum per inlägg, dels så att jag ska slippa sitta och redigera typ 50 miljoner bilder på en gång och även för att det kommer att bli ett himla långt inlägg! Så vi börjar idag med entrén/hallen och så kommer jag lägga upp ett inlägg om dagen med bilder från lägenheten denna vecka!

Välkommen hem till oss!
hall1Så här ser det ut när man kliver in i vår lägenhet. Hallen är typ T-formad. Så en rätt lång hall som sedan fortsätter åt varsitt håll så man kommer åt alla rum.

hall2Älskar att jag äntligen fått plats att lägga ner min Expedit (nuförtiden Kallax) ifrån IKEA. Det blir en så bra sittyta i hallen när man vill ta på sig skorna, eller vänta på att någon blir klar typ. Och så får man ju även bra förvaring för skor, mössor & vantar samt väskor och såna där saker som är bra att ha i en hall.

hall3Ovanför bänken har vi två ”tavlor”. Hjärtat är ifrån Varuhus1 och sedan har vi en poster ifrån Desenio.

hall4 hall5I nedre delen av hallen har jag min lilla musik-hörna. Och sedan älskar jag ju att inreda med växter så där har jag även en piedestal med två växter, samt en tavla från IKEA, men skulle vilja byta ut motivet när jag hittar något annat fint med rätt mått.
Om man kollar på den sista bilden ser man även en till liten hall, jag fotade aldrig den då det bara är typ en kvadratmeter stort och leder in till matrummet och vårat sovrum men den hallen är alltså en del av T:et jag pratade om.
Hallen är en av de få rum som inte ska renoveras framöver. Den är i rätt bra skick så den kommer få vara som den är. Det enda jag skulle vilja göra är däremot att köpa nån form av smalt och lågt bort att ställa under spegeln som förra hyresgästen lämnade. Den ytan under känns lite tom så någonting där man kan ställa en växt och någon form av ljuskälla hade varit bra och fint tror jag. Men det är såna där smådetaljer som vi fortfarande håller på att känna av om det behövs.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>