18 frågor

1. Nämn tre saker på din att-göra-lista just nu.
– Organisera i mina garderober.
– Städa kylskåpet.
– Få i ordning i förrådet. (det råder total-kaos där..)

2. Har du bra självförtroende?
– Ja egentligen, men vissa dagar är självförtroendet lite sämre än andra.

3. Senaste gången du grät?
– Nu när jag tänker efter så var det ett tag sen jag grät. Tur det haha. Kan faktiskt inte peka ut senaste gången jag grät.

4. Materiella “måste HA” just nu?
– Just nu suktar jag efter en kruka ifrån Mio, Umbria heter den. Kör ju tema på svarta krukor i vardagsrummet och denna hade gjort sig riktigt bra!
622f325c-61d7-4a7b-9592-601ffd464c115. Har du några rykten om dig?
– Jag tror inte det, kan ju hända att det har varit nån gammal karlstad-bekant som diskuterat om varför jag gick upp i rök men här hemma i Åmål är det ju typ ingen som vet att jag existerar så här går det knappast några rykten!

6. Ditt senaste shoppingfynd?
– Fynd och fynd, men jag unnade mig en vattenkanna i söndags. Det funkar att ha över tjugo växter i bara vardagsrummet utan vattenkanna.. Letade efter en fin men fanns inte nånstans, så köpte en ful på ICA tills vidare.
Foto 2018-05-21 19 19 117. Ditt senaste bråk, vad handlade det om?
– Nu minns jag inget bråk så egentligen, men hade väl en diskussion häromdagen med M. Men det är typ som vanligt, jag diskuterar om helt onödiga saker.. Såna där helt onödiga saker som ingen förstår varför jag ska reta upp/störa mig på.

8. Någon du saknar just nu?
– Jag saknar faktiskt mina föräldrar just nu. Är faktiskt avundsjuk på M som har sina föräldrar fem minuter bort. Och så är det morsdag på söndag men jag kan inte uppvakta min mamma för det är två timmar bort och jag saknar körkort.. Så saknar mina föräldrar lite extra just nu.

9. Hur uppvaktar man dig?
– Jag skulle inte säga att jag kräver en massa materiella saker men med typ en middag och en flaska vin så är jag väldigt tacksam.

10. Din absolut sämsta egenskap?
– Att jag aldrig hör av mig till människor. Vill man prata med mig eller umgås så får man i stort sett alltid ta initiativet själv..

11. Din absolut bästa egenskap?
– Att jag är optimistisk. Jag försöker hitta bra saker i det mesta, och inte vara så negativ över småsaker eller saker som kanske inte går som man tänkt. Oftast så kan man vända det till något positivt lite i alla fall.

12. Kan man vara vän med sitt ex?
– Det kan man säkert. Men inte med mina ex haha. Eller så är det mig det är fel på..

13. Har du kysst en kompis?
– Jag vill minnas att det har hänt ja, typ nån fyllegrej i tonåren när man körde Sanning eller Konsekvens eller vad det nu hette.

14. Hur lång är du?
– Jag är etthundrasextiotreochenhalv centimeter kort.

15. Bästa just nu?
– Att jag för första gången på länge känner mig fräsch i håret haha.

16. En dröm som växer för varje år?
– Jag vet att jag pratat om detta tidigare, men en av mina största drömmar är ju att jag ska få gifta mig. Och den drömmen växer ju mer och mer ju äldre jag blir, och nu desto mer för jag vet med stor sannolikhet vem jag ska gifta mig med. Men det är ju ingenting som kommer på kartan förrän om några år. Men den drömmen växer hela tiden, och själva planen om hur, förändras också mycket faktiskt.

17. Har du något motto i livet?
– Skulle väl egentligen säga, allt händer av en anledning men känns ändå lite fånigt. Men på mig passar det där mottot in väldigt bra, då saker som varit skitjobbigt typ helt plötsligt ledde till något jättebra och fantastiskt. Så jo, det får väl vara mitt motto!

18. Om du fick barn nu, vad skulle du vilja döpa barnet till?
– En flicka: Livia. En pojke: Valentin. Nu är det ju inte bara jag som ska bestämma såna här saker men det är namn jag gillar väldigt mycket just nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>